KONFERENS

Efter en fantastisk sommar var det dags att börja renovera huvudbyggnaden och iordningställa konferensrum på övervåningen‭. ‬Det har rivits väggar‭, ‬satts upp nya tak‭, ‬målats och möblerats‭. ‬Men nu är allt klart och vi har tre fantastiska rum för dig som vill‭ ‬konferera i en inspirerande miljö‭.‬

TRÄDGÅRD

Eftersom stenterassen på baksidan drev fukt till huset har vi ersatt den med en stor‭, ‬härlig altan med fin utsikt över vår vackra trädgård‭. ‬Köksträdgården med växthus och parken har fått ett lyft då vi påbörjat arbetet med att återställa dessa till det skick de hade under sina glansdagar‭, ‬med god hjälp av‭ ‬Björn Lünings råd om vilka träd som ska bevaras och vilka som ska tas bort i parken‭. ‬Vi har också börjat följa en skötselplan för parken som en landskapsarkitekt tog fram för många år sen‭.‬

HOTELL

I början av januari fick vi bygglov och kunde påbörja ombyggnationen av‭ ‬muséet till hotell‭. ‬Arbete har pågått i full fart under januari och februari och sedan kom Corona‭, ‬vilket gjorde att vi fick tänka om lite‭. ‬Öppningen av hotellet har därför att flyttas fram till våren 2021‭. ‬Även om hotellrummen får vänta‭, ‬så är vår lägenhet färdig och går att hyra från och med nu‭. ‬Är du‭, ‬eller någon du känner‭, ‬intresserad av att hyra en nyrenoverad lägenhet på 60‭ ‬m2‭ ‬med två sovrum‭, ‬ett allrum‭, ‬ett modernt utrustat kök och dusch och toalett i en naturskön miljö‭? ‬Boka här

KAFÉ

Tyvärr är firandet av Nationaldagen och Midsommar inställt p.g.a‭. ‬Corona men sommarkaféet kommer att vara öppet och vi planerar‭ ‬även att ha familjeguidningar varje dag under sommaren‭.‬‭ ‬

CYKLA MED SKÄFTEKÄRR SOM START OCH MÅL

För att fortsätta utveckla cykelturismen på norra Öland så har vi‭, ‬tillsammans med Abloc‭, ‬tagit fram fem digitaliserade cykelrundor med varierad längd‭. ‬Vill du veta mer så hittar du även denna information här‭. ‬

Hoppas att vi ses i sommar och att vi kan njuta av världens bästa ö‭!‬