Boka hotell på Öland

Semester på Öland – alltid lika uppskattat av hela familjen! Söker du ett boende på Öland är du varmt välkommen till oss. Skäftekärr hotell ligger i den vackra parken på Skäftekärr på norra Öland. Här har du nära till stränderna i Böda, raukarna i Byrum och hamnen i Byxelkrok. Vi har 6 hotellrum, boka ett rum med sovloft om ni är flera än två, perfekt för barnfamiljen. Vi har även en fräsch lägenhet med plats för upp till 5 personer, hyrs per dygn. Lägenheten går att hyra året om. Hotellet passar gäster som önskar en lugn omgivning, de lummiga rabatterna och den stora parken inbjuder till avkopplande promenader och lek. Närheten till stränder och utflyktsmål ger variation och nya upplevelser. 

Bokningsvillkor

Avbokas boendet senare än 72 tim innan ankomstdagen faktureras ni en avbokningsavgift som är
detsamma som priset för första natten. Bokning är bindande när ni fått er bokningsbekräftelse. Betalning av rummet sker vid incheckning eller enligt överenskommelse.

Hotell

Vi har 6 hotellrum varav 5 med loft med plats med upp till 4 personer. Rummen är modernt utrustade med bekväma sängar, tv, minikylskåp och toalett och dusch. Takhöjden på loftet är 150 cm och trappan till loftet är ganska brant. Rummen är på ca 16 m2 och loftet på 9 m2 och alla rummen har en egen uteplats.

I priset ingår vår fantastiska frukostbuffé och naturligtvis lakan och handdukar.

Lägenheten

Söker du ett semesterboende på Öland i lugn miljö med naturen inpå knuten och där barnen kan röra sig fritt? I vår lägenhet bor du som i en stuga med egen trädgård med två uteplatser och grill. Lägenheten är i två plan, totalt ca 60 m2. Den består av ett välutrustat kök med diskmaskin, toalett med dusch, sovrum med dubbelsäng på entréplan och ett sovrum med två sängar och ett allrum med soffa och tv en trappa upp. I den privata trädgården utanför finns trädgårdsmöbler och grill för sköna sommarkvällar. Lakan och handdukar ingår ej men kan fås mot en avgift (kontakta oss för prisuppgift). Frukostbuffet kan köpas till på plats. 

Pris från 10 500 kr/vecka