Boka lägenheten på Öland

Välkommen till det lilla personliga hotellet i den fantastiska parken på Skäftekärr på norra Öland. Här har du nära till stränderna i Böda, raukarna i Byrum och hamnen i Byxelkrok. Förutom våra 6 hotellrum kan man även hyra vår nybyggda lägenhet med plats för upp till 5 personer. Läghenhet går att hyra året om.

Lägenheten

Söker du ett semesterboende i lugn miljö med naturen inpå knuten och där barnen kan röra sig fritt? I vår lägenhet bor du som i en stuga med egen trädgård med två uteplatser och grill. Den är på ca 60 m2 och har ett stort välutrustat kök, två sovrum, ett allrum med tv och toalett med dusch. Det finns även tillgång till tvättmöjligheter.

Lägenheten består av välutrustat kök med diskmaskin, toalett med dusch, sovrum med dubbelsäng på entréplan och ett sovrum med två sängar och ett allrum med soffa och tv en trappa upp. I den privata trädgården utanför finns trädgårdsmöbler och grill för sköna sommarkvällar. Lakan och handdukar ingår ej men kan få mot en avgift (kontakta oss för prisuppgift)

Pris från 10 500 kr/vecka

Boknings- och betalningsvillkor

Se boknings- och betalningsvillkor här.